Het symposium op donderdag 6 oktober 2022 is geannuleerd.

We hopen medio 2023 meer geïnteresseerden de kans te kunnen geven om het symposium bij te wonen.

De nieuwe datum wordt spoedig bekend gemaakt.

De deelnemers die zich al hebben ingeschreven worden op de hoogte gehouden.

Over Decubitus onder Druk

Ben je doktersassistente, (wijk-)verpleegkundige, praktijkondersteuner, ergotherapeut of verpleegkundig specialist en:

  • ben je geïnteresseerd in de behandeling van decubitus?
  • vind jij dat decubitus meer aandacht verdient?
  • vind je dat decubitus inderdaad onder druk staat?

Houd deze website dan in de gaten. Het symposium zal medio 2023 plaatsvinden.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Op deze dag nemen onze sprekers je mee in alle aspecten rond decubitus, waaronder:

  • fysiologie
  • chirurgie
  • voeding
  • preventie
  • behandeling

Het gehele symposium draait om een interview met een cliënt waarbij we, vanuit de casus van deze cliënt die zelf aan het woord komt, laten zien wie én wat er allemaal bij komt kijken wanneer je decubitus hebt.

Naar aanleiding van deze casus, het verhaal van meneer zelf, zullen onze sprekers hun expertise met je delen. Persoonlijk, professioneel en vanuit onze specialisatie!

Het geaccrediteerde programma biedt je de mogelijkheid om je eigen scholingsprogramma samen te stellen! Natuurlijk staat er een lekkere lunch klaar en is er alle gelegenheid om bij te praten met vakgenoten.

Sprekers

Harm-Jaap Smit

Harm Jaap Smit, wondbioloog, Lid editorial board Journal of Wound Care, Lid expert team Wondplatform Nederland en docent opleiding tot wondverpleegkundige en wondconsulent, Erasmus Universiteit.

Denise Meij

Denise Meij, plastisch chirurg in het Admiraal de Ruijterziekenhuis te Goes. Een van haar aandachtsgebieden is decubituschirurgie.

Spreker later bekend

De derde spreker wordt later bekend gemaakt

Programma

Schrijf je hieronder in voor “Decubitus onder druk”

De kosten voor deelname aan dit geaccrediteerde wondsymposium bedragen € 125,- p.p. incl. btw

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijving verplicht tot betaling. Het annuleren van de registratie kan uitsluitend via een e-mail naar congres@qualityzorg.nl. Bij annulering tot twee weken voor aanvang brengen wij € 50,00 excl. btw administratiekosten per deelnemer in rekening. Wanneer je binnen twee weken voor aanvang annuleert dan berekenen wij het volledige bedrag aan u door. Bij verhindering is een plaatsvervanger uiteraard van harte welkom. Deze plaatsvervanger dient per e-mail (congres@qualityzorg.nl) doorgegeven te worden.

Wanneer je je online geregistreerd hebt dan ontvang je een automatische bevestiging met de daarbij behorende factuur.

Twee weken voor aanvang ontvang je een mail met praktische informatie.

  Persoonlijke gegevens


  Accreditatie
  Indien niet van toepassing, vul 0 in.

  Nieuws

  Coronamaatregelen

  Coronamaatregelen

  Bij het wondsymposium houden we uiteraard rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Houd deze site in de gaten voor de nieuwste...

  Lees meer

  Sponsors

  Wilt u sponsor worden van het congres Decubitus onder Druk? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar congres@qualityzorg.nl.

  Jacare

  Jacare: dé specialist in liggen & zitten op het gebied van Decubitus zorg. Wij leveren kennis en producten voor zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices en andere zorggerelateerde organisaties.

  www.jacare.nl

  QualityZorg

  QualityZorg is dé gespecialiseerde (thuis)zorgorganisatie die landelijk werkt volgens het Value Based Health Care principe op het gebied van (complexe) wondzorg. Om deze zorg optimaal te kunnen leveren, beschikt QualityZorg over een team hoogopgeleide verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen. Allen met gerichte ervaring en deskundigheid op het gebied van wondzorg.

  www.qualityzorg.nl

  ConvaTec

  ConvaTec is een wereldwijd actief producent van medische hulpmiddelen en technologieën, met een leidende positie op het gebied van stomaproducten, moderne wondproducten, continentie en critical care producten, en infusie-materialen.

  www.convatec.nl

  Hospidex

  Hospidex reikt oplossingen aan in specifieke domeinen van de gezondheidszorg. Deze oplossingen zijn zowel bedoeld voor eindgebruikers in de thuisomgeving als voor professionals in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, medische speciaalzaken, apothekers, …

  www.hospidex.eu

  MediReva

  MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Al 40 jaar leveren wij door heel Nederland hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond, medische voeding en diabetes.

  www.medireva.nl

  Synergie

  Wij vinden dat patiënten die lijden door complexe wonden of die intensieve zorg nodig hebben de best mogelijke lig ondersteuning verdienen. Om snelle genezing te bevorderen en pijn te verlichten. Om ervoor te zorgen dat zorgverleners controle houden over het herstel. We begrijpen ook wat er nodig is om te revalideren na een ongeval of tijdens een fase van langdurige zorg. Wij creëerden Air Fluidised Care om optimaal te kunnen ondersteunen.

  www.synergiecare.com

  L&R Medical

  L&R kan terugblikken op meer dan 170 jaar ervaring met het produceren van verbandmiddelen en medische hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit. Ondanks onze wereldwijde vertegenwoordiging houden wij ook vandaag nog de waarden van een familieonderneming hoog. Want uit de traditie groeit tegelijkertijd onze visie voor de toekomst: met innovatiekracht en voortdurend met de nadruk op uitstekende kwaliteit samen met onze klanten op de praktijk georiënteerde productideeën te ontwikkelen en daarmee de zorgmarkt vorm te geven.

  www.lohmann-rauscher.com

  Schell Industries

  Wij zijn Schell Industries. Al sinds 1946 ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij een breed scala aan geïntegreerde oplossingen voor een optimale verzorging van patiënten en hulpbehoevenden. Daarmee leveren wij als trots Nederlands bedrijf een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de zorg in ziekenhuizen, instellingen voor ouderen en instituten en klinieken die hoogstaande (medische) zorg aanbieden.

  www.schellindustries.nl

  Permobil

  Bij Permobil zetten we de mensen die onze producten gebruiken op de eerste plaats. Ons doel is om te innoveren voor individuen; om geavanceerde, ondersteunende oplossingen te creëren die het leven van mensen met een beperking meer verrijkend maken. Onze toegewijde teams werken onvermoeibaar om dit mogelijk te maken, of ze nu een nieuwe rolstoel ontwerpen, zitkussens testen of een therapeut ondersteunen. 

  www.permobil.com

  Flen Health

  Wij worden gedreven door de ambitie om innovatie om te zetten in oplossingen voor huid- en wondverzorging die de levenskwaliteit van de patiënt verbeteren. We doen dat op een verantwoorde manier, door een meerwaarde te bieden aan patiënten, gezondheidsprofessionals en gezondheidsinstanties, en door maximaal rekening te houden met het milieu.

  www.flenhealth.nl

  Protex Healthcare

  Protex Healthcare werd opgericht in Engeland in 1999 met de doelstelling om geavanceerde, innovatieve wondverbanden te ontwikkelen, zoals het unieke concept van VACUTEX™. We richten ons hierbij doelgericht op enkele belangrijke factoren bij het genezingsproces, zoals zuurstofmanagement in de wond (zowel oppervlakkig als dieper), het beheren van oedeem in en rondom de wond en het bedwingen van infecties.

  www.protexhealthcare.com/nl

  Essity

  Essity is een toonaangevend internationaal hygiëne- en gezondheidsbedrijf. Met onze producten en diensten zetten wij ons in voor het verbeteren van welzijn. Als onderdeel van het aanbod voor persoonlijke verzorging biedt Essity innovatieve, hoogwaardige medische oplossingen op het gebied van compressie, wondverzorging en orthopedie, met gerenommeerde merken als Leukoplast, Cutimed, JOBST, Delta-Cast en Actimove.

   

  www.essity.nl

  Mölnlycke

  Over de hele wereld staan zorgstelsels en professionals onder druk om op een efficiëntere manier meer mensen een betere zorg te bieden. Wat ze nodig hebben zijn innovatieve oplossingen waarop ze kunnen vertrouwen. En precies daarin kunnen wij een rol spelen. Ons doel is de resultaten in de gezondheidszorg te bevorderen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe manieren om te verbeteren. Onze focus: doeltreffende oplossingen en meer waar voor uw geld bieden.

   

  www.molnlycke.nl/

  Heb je een vraag of wil je meer informatie?

  Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar congres@qualityzorg.nl.